Social

#demisie #decizie #pdl #cezar preda

Cezar Preda a revenit asupra deciziei de demisie din PDL

Cezar Preda a revenit asupra deciziei de a demisiona din PDL, conform Mediafax. Anuntul a fost de catre Ioan Oltean, colegul sau de partid, vineri, la sosirea la sedinta Colegiului Director al PDL.

"(Cezar Preda - n.r.) a revenit asupra deciziei de a demisiona, pentru ca demisiile nu se iau in fierbinteala unui subiect", a spus Oltean.

Luni, Cezar Preda anuntase ca demisioneaza din functiile de presedinte al organizatiei judetene PDL Buzau si de prim-vicepresedinte al partidului, in urma alegerilor parlamentare din 9 decembrie.

In judetul Buzau, ARD, alianta din care face parte PDL, s-a clasat pe locul al treilea, dupa USL si PP-DD, obtinand un procentaj de 12,4%. Cezar Preda a candidat in Colegiul 7 Buzau pentru Camera Deputatilor, unde a primit 18%,75% din voturi. In schimb, Marcel Ciolacu (USL), contracandidatul sau, s-a impus cu un scor urias (65,19% din voturi).

Totusi, Preda a obtinut un nou mandat de deputat in urma redistribuirii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea