Social

#cetateni #consiliul general #municipiul bucuresti

Cetatenii pot participa la sedintele Consiliului General al Municipiului Bucuresti

Reprentantii Primariei Municipiului Bucuresti (PMB) au anuntat, miercuri, ca municipalitatea a amenajat o sala special destinata sedintelor Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), cu o capacitate de 100 de locuri, astfel incat cetatenii inscrisi pe lista sa poata urmareasca desfasurarea lor si sa poata dialoga cu consilierii.

"Pentru o mai buna desfasurare a sedintelor CGMB, dar si pentru asigurarea transparentei si libertatii de expresie, municipalitatea a amenajat publicului o sala special destinata sedintelor CGMB, cu o capacitate de 100 de locuri, astfel incat cetatenii inscrisi pe lista sa poata urmari in timp real desfasurarea acestora si sa poata lua cuvantul", au declarat oficialii PMB.

"In functie de inscrierea la cuvant, aprobata in prealabil de CGMB, cetatenii vor putea fi auziti si vor putea dialoga in timp real cu consilierii generali. Este vorba despre crearea unor conditii decente, normale, nicidecum de o ingradire a drepturilor cetatenilor", au adaugat acestia.

Decizia a fost luata dupa ce 28 de organizatii negurnamentale s-au plans de ingradirea participarii cetatenilor la aceste sedinte.

Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea