Social

#samsung #wireless #gadget #CES 2013 # CES Los Angeles

CES 2013: Samsung lanseaza televizorul conectat la masina de spalat

Dintre numeroasele televizoare impresionante prezentate la CES 2013, Samsung a surprins placut audienta prin cel mai mare televizor UHD. Dincolo de rezolutia 4K si capacitatile 3D, televizorul se poate conecta wireless la alte electrocasnice Samsung, inclusiv la masina de spalat!

Samsung UN85S9000 UHD este cel mai mare televizor cu rezolutie 4K lansat vreodata, cu o diagonala de 85 inci, aproximativ 216 cm.

Televizorul Samsung prezentat la CES 2013 este remarcabil si datorita cadrului special in care "pluteste" si capacitatile sale de a se conecta la alte electrocasnice, care pot fi astfel controlate direct din sufragerie.

Noul televizor UHD Samsung poate afisa imagini la rezolutia 4K, de 4 ori mai mari decat un TV full HD si include si un procesor quad-core care mareste imaginile 1080p existente inainte de extinderea formatului 4K in mass media, scrie Mashable.com.

Aplicatia de control a altor electrocasnice inteligente Samsung ocupa putin spatiu pe ecran, astfel incat poti porni masina de spalat de la distanta sau poti afla pe loc cand termina spalarea fara sa te ridici de pe canapea sau sa intrerupi filmul vizionat.

Samsung nu a dat deocamdata detalii despre pret sau data lansarii noului televizor UHD.



Sursa foto: Engadget.com, Mashable.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea