Social

#telespectatori #smartphone #ces #Samsung OLED #ecran curbat

CES 2013: Noul TV Samsung OLED propune o revenire la ecranul curbat!

Samsung a oferit o noua surpriza la CES 2013: un televizor cu ecran OLED care este usor curbat. Spre deosebire de televizoarele cu tub, cu ecran convex, noul prototip Samsung are ecranul concav, pentru o experienta vizuala cat mai impresionanta.

Noul concept de televizor Samsung utilizeaza tehnologii flexibile dezvoltate in ultimul an de compania sud-coreeana, care ar putea ajunge pe piata si integrate in smartphone-uri.

Prototipul de televizor cu ecran OLED curbat a fost creat pentru a oferi experiente mai "realiste" telespectatorilor, din moment ce marginile sunt curbate catre privitor.

Avantajul principal al noului concept TV ar putea fi o experienta cu adevarat speciala, dar au fost remarcate si unele inconveniente ale televizorului curbat, potrivit Mashable.com. Chiar daca noul TV Samsung este foarte lat, maximum doua persoane se pot bucura de unghiul de vizualizare cel mai bun.

Indiferent daca noul TV OLED curbat va fi lansat in curand sau nu, ecranele flexibile isi vor face cu siguranta aparitia si pe alte gadgeturi in acest an, poate chiar pe mult asteptatul Samsung Galaxy S4.



Sursa foto: Dvice.com, Freshnessmag.com

Gabriel Branea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea