Social

#telefon #baterii #usb #mobilitate #gadget #ces #nectar

Mobilitate absoluta: gadgetul care iti incarca telefonul 2 saptamani

Cea mai noua inventie prezentata la CES 2013 ofera o solutie excelenta pentru problema bateriilor descarcate. Nectar Mobile Power este un acumulator care poate incarca un smartphone sau o tableta timp de pana la 14 zile, perioada in care nu mai ai nevoie de prize.

Folosirea intensa a gadgeturilor cu ecran tactil mare ii face pe multi sa nu mai plece de acasa fara incarcator, dar Nectar Mobile Power propune o solutie mai buna pentru o mobilitate cat mai mare.

Acumulatorul pe baza de gaz incarca prin USB bateria oricarui gadget timp de pana la 2 saptamani.

Daca pleci intr-o excursie pe munte pentru doar cateva zile, incarcatorul special Nectar Mobile Power pe baza de metil propan le poate incarca tuturor prietenilor telefoanele si tabletele cu port USB.

Sistemul de incarcare a bateriei telefonului sau tabletei costa 300 dolari si poate fi utilizat cu cartuse de unica folosinta, care costa fiecare 10 dolari si fiecare poate incarca gadgeturile timp de pana la 14 zile, potrivit Phandroid.com.

Inventatorul Nectar Mobile Power spera sa miniaturizeze in viitorul apropiat incarcatorul special, astfel incat sa poata fi inclus direct in diferite gadgeturi.



Sursa foto: Gizmodo.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea