Social

#fotbal #forma fizica #ilie balaci #jerry gane #universitatea craiova #nicola napoli

Certuri de club la Craiova

Nemultumit de evolutia echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a inceput sa critice deciziile antrenorului Nicolo Napoli si s-a declarat nemultumit de starea fizica a echipei.
 
Decizia lui Nicolo Napoli de a incheia contractul cu preparatorul fizic Urbano Lega, nu a fost contestata de patronul Stiintei, nici hotararea de a-i aduce pe Donati Quinto si Luigi Busolin. Dupa meciul cu FC Arges, Mititelu s-a aratat insa nemultumit de rezultatele echipei.

"Echipa are probleme mari din punct de vedere fizic. Indepartarea lui Urbano Lega se pare ca a fost greseala. Baietasii pe care Napoli i-a adus in iarna nu prea si-au facut bine treaba. Napoli trebuie sa-mi dea explicatii! Nu este normal sa avem emotii si sa castigam in extremis cu golul unui jucator care n-a mai evoluat de un an de zile ( Njock - n.r.) si care a intrat pe teren intr-un picior", a spus Mititelu, citat de Cotidianul.

Nicolo Napoli a fost in schimb multumit de jocul echipei si a beneficiat si de sustinerea lui Jerry Gane , antenorul secund. Mititelu nu a apreciat remarcile lui Gane si insista ca jucatorii sa fie pregatiti de un alt preparator fizic. De aceeasi parere este si managerul general al Stiintei, Ilie Balaci, care a criticat forma jucatorilor.

Criticile la adresa alegerilor antrenorului vin cu putin inainte de expirarea contractului sau cu Universitatea. In prima runda de negocieri, italianul ar fi cerut un salariu de 350.000 de euro pe sezon .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea