Social

#dizabilitati #ecdl # certificare

Certificari ECDL pentru persoane cu dizabilitati motorii

ECDL Romania in parteneriat cu Semper Excelsius , DGASPC sector 1, Euroaptitudini si Liceul Teoretic Nicolae Iorga au derulat incepand cu luna martie un program gratuit prin care o grupa de 7 persoane cu dizabilitati motorii din Sectorul 1 au reusit sa obtina certificarea ECDL Complet recunoscuta la nivel international.

Proiectul si-a propus ca obiectiv integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati motorii prin intermediul oportunitatii absolvirii unui curs IT si obtinerea unei certificati IT cu recunoastere internationala, Permisul ECDL Start initial.

La finalul modulelor aferente obtinerii certificarii ECDL Start, candidatii au declarat ca au incredere ca vor putea obtine certificarea ECDL Complet si astfel programul s-a prelungit. Toti cei 7 participanti au reusit ca la finalul proiectului sa promoveze toate cele 7 examene aferente Permisului ECDL Complet.

Proiectul este realizat de Semper Excelsius, in parteneriat cu DGASPC sector 1 si ECDL ROMANIA alaturi de Euroaptitudini si Liceul Teoretic Nicolae Iorga, care s-a implicat prin intermediul trainerului voluntar, dna. Prof. Adriana-Luminita Bendovschi. Programul este sprijinit logistic de Ateliere fara frontiere prin programul Assoclic.

ECDL ROMANIA are o prezenta activa in societate implicandu-se in campanii ce au ca scop integrarea sociala, prin care isi asuma responsabilitatea de a contribui pozitiv la dezvoltarea comunitatii.

Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea