Social

Cersetorul sau cainele mort

Luni 14 aprilie 2008 la ora 20:00 la teatrul studentesc "Podul" are loc spectacolul "Cersetorul sau cainele mort" de B. Brecht.

Distributia: Radu Mocuta, Lucian Oprea, Viorel Militaru. Regia: Mihai Muntenita.

Piesa a mai fost pusa in scena si jucata cu succes in stagiunea 2005-2006 de o alta generatie a "podarilor".Acum va invitam la o noua viziune regizorala,o noua montare , realizata de unul din elevii domnului Catalin Naum.

"De ce atunci cand suntem multumiti de noi insine nu ne intoarcem putin si spre cei care au nevoie de ajutor? De ce atunci cand suntem napastuiti blestemam lumea care ne inconjoara? Hai sa ne asezam putin si sa fim mai atenti unii cu altii chiar daca pentru asta e nevoie de multa, multa rabdare" (Mihai Muntenita)
"Aruncarea cu pietre isi are vremea ei si strangerea pietrelor isi are vremea ei" (Ecleziastul).

" In genere, despre teatrul facut de diletanti se vorbeste (ori se tace) cu destula malitiozitate. Nu stiu in alte parti cum este (sau poate stiu dar va voi spune altadata )insa la POD exista cu adevarat o scoala………De nu ma credeti, treceti uneori pe acolo: veti vedea cum se"zamislesc" -aproape nestiuti de nimeni- artistii de maine!" (revista Rampa)

Loc: sala POD (etaj IV) din Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti
Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Parteneri media: www.port.ro, 24 FUN
Spectacolele sunt prezentate in cadrul stagiunii "Europa si Noi" 2007-2008.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea