Social

#mozaic #mozaic ceramic #mozaic modele artistice

Cererea de mozaic, neacoperita la nivel national

Fabrica de Mozaic, prima fabrica din Romania care a demarat productia de mozaic ceramic sub finantare europeana, gandita ca intreprindere sociala, a produs, in doar 15 luni de activitate, peste 3000 mp de mozaic. Cresterea inregistrata in primul semestru al anului in curs fata de anul 2012 a fost de 45%.

”Chiar daca fabrica a fost inaugurata in 2012, am inceput sa producem cantitati semnificative si sa avem comenzi substantiale incepand cu 2013. Premisele acestei cresteri au fost in primul rand dezvoltarea continua de noi produse, dar si faptul ca nu exista o concurenta pe aceasta piata, mai exact sunt doar doi producatori romani de mozaic. Am inceput productia cu mozaicul obisnuit, iar pe parcurs am dezvoltat si linia de mozaic incizat, de sticla si linia de taiere. De curand am inclus in oferta si mozaicul pentru piscine, fiind unicul producator roman care fabrica acest tip de mozaic cu modele artistice”, declara Simona Carobene, administratorul firmei.

“Am ales sa implementam o linie de modele artistice pentru ca nu exista un producator autohton care sa acopere aceasta cerere, tot ce inseamna mozaic cu modele artistice este din import. Astfel, prin acest proiect ne dorim sa incurajam consumul de produse autohtone si sa diminuam importul pentru ca avem produse de calitate si aici. Calitatea si produsele competitive ne-au facut sa ne orientam si catre alte tari. Urmatorul pas in dezvoltarea fabricii de mozaic este intrarea pe pietele externe cum ar fi Italia, Bulgaria sau Belgia cu care suntem deja in negocieri”, adauga Simona Carobene.

Fabrica de Mozaic estimeaza ca va incheia anul in curs cu peste 6000 mp mozaic produs si o crestere a cifrei de afaceri de 50% fata de anul trecut. Pana la sfarsitul anului urmeaza sa fie lansata si linia de modele artistice ”Fantezie fara limite”.

Sursa foto: fabricademozaic.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea