Social

#inchisoare #eliberare conditionata #termen #adrian nastase

Cererea de eliberare a lui Adrian Nastase va fi judecata pe 12 februarie

Judecatoria Sectorului 4 a respins astazi cererea avocatilor fostului premier Adrian Nastase prin care se solicita devansarea termenului de 12 februarie, la care instanta urmeaza sa ia o decizie in legatura cu eliberarea conditionata din inchisoare a acestuia.


Initial, aparatorii lui Nastase solicitasera schimbarea termenului de judecata, considerand ca acestea este prea lung.

Adrian Nastase ar putea fi eliberat inainte de termen, dupa ce in cursul zilei de ieri n Comisia de eliberari conditionale de la Penitenciarul Jilva a dat un aviz pozitiv. Comisia a constatat ca s-a indeplinit termenul de o treime din pedeapsa la care ar putea eliberat fostul prim-ministru.

Avizul pozitiv a fost dat luandu-se in calcul activitatile pe care Adrian Nastase le-a avut in perioada de detentie, precum si faptul ca acesta ar fi publicat o carte si a scris alte doua.

Nastase a fost incarcerat in luna iunie 2012, dupa ce a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul Calitatii".

Sursa foto: romanialibera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea