Social

#cuplu #partener #inselat #cercetatori

Afla care sunt sansele sa te insele

Asa mama, asa fiica! Aceasta pare sa fie, pe scurt, concluzia cercetatorilor britanici, care au stabilit ca tinerele ale caror mame si-au inselat partenerul de viata sunt mai predispuse la infidelitate.

Sondajul, citat de huffingtonpost.com, arata ca mamele a 73% dintre femeile care au recunoscut ca au avut o aventura, au calcat la randul lor stramb. 62% dintre aceste femei au afirmat faptul ca viata adultera a mamelor lor a jucat un rol decisiv in atitudinea lor fata de relatia de cuplu.

Si barbatii sunt la fel, insa in proportie mai mica! Doar jumatate dintre cei care si-au inselat partenerele spun ca au fost influentati de viata extraconjugala traita de parinti. Asadar, se pare ca obiceiurile proaste se mostenesc pe cale genetica!

Ba, mai mult, tradarea e in sange! Cercetatorii de la Universitatea din Binghamton si de la Universitatea de Stat din New York au constatat ca aproximativ jumatate dintre persoanele care au gena DRD4, cunoscuta si sub denumirea de gena infidelitatii, sunt mai predispuse la aventurile de-o noapte sau la alte acte de infidelitate.

Sursa foto: articles.sandhira.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea