Social

#cercetatori sua #coronavirus #copii #vaccin

Cercetatori SUA: S-ar putea sa NU se recomande vaccinarea copiilor impotriva coronavirusului

Cercetatorii din SUA au declarat ca s-ar putea sa nu se recomande vaccinarea copiilor impotriva coronavirusului, potrivit unei declaratii facute de specialistii de la Centrului pentru Prevenirea si Controlul Bolilor  (Centers for Disease Control and Prevention –CDC–), citat de Reuters.

 

Copiii prezinta rareori simptome severe ale infectarii cu noul coronavirus. Cei mai multi sunt asimptomatici sau fac forme foarte usoare. Din acest motiv nu au fost inca testati pentru un vaccin experimental impotriva coronavirului. In testele clinice au fost inclusi, pana acum, doar adultii, cu exceptia femeilor insarcinate.

Cu toate acestea, compania farmaceutica Pfizer Inc. a spus ca va include in testele clinice finale copii care sunt capabili sa transmita virusul persoanelor din grupele de risc, in timp ce AstraZeneca a spus ca un sub-grup de pacienti dintr-un mare test clinic va include copii cu varste cuprinse in 5 si 12 ani, potrivit stirileprotv.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea