Social

Cenusareasa mileniului

In doar sase luni, fotomodelul Monica Gabor a ajuns sa reprezinte modelul tinerelor romance.

Destinul Monicai Gabor pare desprins dintr-o poveste de demult. Saraca, dar cu un corp perfect, fata a dat lovitura, nimerind direct in lumea buna gratie legaturii cu un multimiliardar.

Psihologii spun ca aceasta este aspiratia-tip a tinerelor din ziua de azi. Restul, relatia cu fosta Anna Lesko, faptul ca pictorul Sabin Balasa i-a devenit nas, sunt detalii care fac povestea cu atat mai interesanta.

Concert si inundatii

Monica Gabor, actuala iubita a omului de afaceri Irinel Columbeanu, si-a inceput drumul spre pozitia de nevasta de miliardar intr-un cartier marginas al Bacaului, unde regimul Ceausescu a inghesuit cu nemiluita blocuri de patru etaje, pentru muncitori.

Totul a inceput in seara de 13 iulie a anului trecut, cand Monica pleca la un concert al Annei Lesko, fosta iubita a lui Columbeanu. Primise invitatia de la o colega.

"Daca nu-i dadeam invitatie si nu o luam la concert, nu mai era unde este astazi, spune aceasta. S-a intamplat ca la acel concert sa fie si "oamenii lui Columbeanu, care au remarcat-o pe Monica si au invitat-o la Bucuresti, sa-l cunoasca.

Ca o curiozitate, in aceeasi zi, cartierul Monicai Gabor, ca si intreg nordul orasului Bacau, a fost inundat de apele scoase din matca de ploile torentiale.

Pentru ea nu mai conta, fiindca la miezul noptii s-a aflat pentru prima oara fata in fata cu Iri. Trei ore mai tarziu, erau deja impreuna, spune fata.

Scapata de sub tutela parinteasca

Se poate spune ca, intr-un anumit fel, cazul Monicai e unul tipic. Mama ei este plecata la munca in Italia , asa ca de ea avea grija tatal ei, caruia nu i-a placut deloc relatia cu Columbeanu. Poate de aici a pornit si racirea relatiilor tata-fiica.

Acum, tanara a plecat din blocul saracacios si locuieste intr-un apartament de lux, in centrul Bacaului.
Cu tatal Monicai nu se poate sta de vorba cu niciun chip fiindca atunci cand aude de ziaristi inchide orice cale de comunicare. In cazul de fata, interfonul de la intrarea in bloc.

Nota zece pe linie

Invata la Liceul Henri Coanda din Bacau, unde este cunoscuta de la portar pana la director. Ce-i drept, de asta-vara colegii si profesorii o vad mai des prin poze.

De cand e vedeta, Monica isi face timp cu greu pentru scoala, intre sedinte de casting, filmari si Irinel. In primul semestru a adunat 41 de absente, toate motivate (scutiri medicale ori adeverinte cum ca s-a aflat la munca, la filmari).

Colegii nu ii poarta niciun fel de ranchiuna, ba chiar ii iau apararea cand este vorba despre absente. Nu razbate niciun fel de invidie, chiar daca Monica a ajuns atat de cunoscuta sau pentru ca are asigurata o limuzina BMW cu sofer, care cateodata are si girofar, ori pentru ca Mos Craciun i-a adus cadou un Mercedes SLK.

Mai putin obisnuit e faptul ca Monica, chiar si cu scoala la fara frecventa, isi pastreaza pozitia de cea mai buna eleva din liceu. Pentru primul semestru are doar doua medii de noua. In rest, numai zece. Anul trecut a avut doar medii de zece.

Barurile din Bacau n-au fason pentru Irinel

Pana sa aiba masina cu sofer, Monica se deplasa cu autobuzul sau taxiul. Sora ei, Ramona, cu un an mai mica, invata la acelasi liceu si refuza sa vorbeasca prea mult despre viata privata a Monicai.

Ne spune doar ca, pana acum, sora ei nici nu a incercat sa-si aduca alesul la Bacau fiindca, spune ea, nu ar avea ce sa vada: "Nu ai unde sa mergi, nu prea sunt cluburi de calitate.

In schimb, ii povesteste excursiile in strainatate, "in Spania, in Italia, la Roma, la Paris, la nunta lui Adrian Mutu. "Imi place langa el pentru ca in fiecare moment invat ceva nou. Viata alaturi de el inseamna si prim-plan, si succes, ii povesteste Monica.

De la scoala, direct in calendar

Daca inainte se putea lauda doar ca a castigat locul I la Miss Preuniversitaria Bacau, acum Monica poate spune ca este o vedeta care a aparut peste noapte.

Fotografiile ei sunt deja in doua calendare, iar de aici vin sigur si bani. Revista Autoshow a realizat un astfel de calendar si unul pentru refugiati (n.r. - Monica spune ca a donat onorariul pentru cei care a facut pozele), iar revista ApropoTV a transformat-o intr-o dansatoare de la Moulin Rouge pentru un pictorial.

Ofertele au inceput sa vina din toate directiile, iar iubita lui Columbeanu trebuie sa sara de pe scaunul bancii de liceu pe cel al limuzinei si sa fuga la munca.

Intre timp, cei doi se perinda pe la diverse evenimente mondene sau televiziuni, unde vorbesc mereu despre dragoste, casatorie si viitor.

Ieri-seara a avut loc lansarea revistei Lucire, unde coperta este asigurata de Monica, bacauanca celebra care poate fi admirata si in reclama pentru un telefon mobil la magazinul Unirea.

In ciuda acestui vartej, printre telurile declarate de Monica se afla, in afara de cele legate de Irinel, absolvirea cu brio a liceului, la vara, si intrarea la facultatea de jurnalistica.

"Nu cred ca sunt o femeie dominanta

EVZ: Ce parere ai de opinia psihologilor care vorbesc ba despre complexul lui Oedip, ba despre modelul femeii devoratoare?
Monica: Nu cred ca este buna niciuna dintre variante. Nu vreau sa ma razbun. Eu imi iubesc tatal, dar nu-l vad in Iri pe el. Iar chestia cu femeia dominanta nu stiu, dar nu cred ca sunt.

Atunci despre ce e vorba?
Dragoste la prima vedere . Ce este asa de greu sa inteleaga lumea? Suntem oameni si se intampla indiferent de varsta. Nu credeti?

Cu fostele...
Cele cateva sute de moldovence (rade)? Nu imi spuneti iar de Anna Lesko. O apreciez, dar nu a avut niciodata asa multa publicitate de cand sunt eu cu Iri. Toata lumea scrie de asta si apare si ea.

Care sunt urmatoarele tinte?
Sa-mi iau bacalaureatul si sa arat ca fac fata in practica de la National TV, unde apar in emisiunea Stelei Popescu si a lui Alexandru Arsinel .

Nimeni nu o poate lega de stalpul bisericii

Pentru a se putea casatori cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor a trecut de la catolicism la ortodoxie. Este alegerea ei. Noi nu o judecam si nimeni nu o poate lega de stalpul bisericii, spune fostul ei preot paroh, parintele Dumitru Gabor, de la parohia Fericitul Ieremia, din Bacau.

Totusi, parintele crede ca nu a fost o mutare bine chibzuita. Din moment ce te nasti catolic, trecerea nu este binevenita. Daca este facuta dintr-un interes, sa spunem meschin, pentru o pozitie sociala, pentru bani si altfel de lucruri de acest fel, a mai spus parintele Gabor.

(continuarea in Evenimentul Zilei
)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea