Social

Cele mai bune destinatii pentru vacanta de Paste

Se apropie Sarbatorile Pascale si agentiile de turism se bat in oferte care mai de care mai tentante, atat pentru destinatii interne cat si externe. Si pentru ca anul acesta Pastele se sarbatoreste cu 3 zile inainte de 1 mai, ofertele pentru o mini vacanta prelungita sunt de asemenea la mare cautare.

Bulgaria - Nisipurile de Aur

Una dintre cele mai interesante oferte pentru vacanta de Paste vine de la vecinii nostri bulgari. Pentru un sejur de trei zile la Nisipurile de Aur cu cazare la hotelul Dana Palace de trei stele, situat la 400 de metri de plaja, tariful este de doar 55 de Euro pentru o persoana. Camerele sunt dotate cu baie, minibar, telefon, TV cu satelit, balcon, aer conditionat, etc.

Pe langa dotarile camerelor exista si facilitati precum restaurante, baruri, piscina exterioara, sala pentru masaj, biliard. In cazul in care doriti sa optati pentru un sejur de 4 nopti, veti plati o suma extra de 15 Euro la pachetul initial. In pret nu sunt incluse transportul si asigurarea medicala.

Nici pentru cei care isi permit luxul unor conditii superioare celor mentionate pretul nu este exorbitant. Tot la Nisipurile de Aur, pentru hotelul Edelweiss, localizat la 350 de metri de plaja si cotat cu patru stele, pretul pentru un sejur de trei zile in perioada Sarbatorilor Pascale este de 125 de euro / persoana. Pachetul este All Inclusive. Pentru o noapte in plus costul pachetului ajunge la 160 de Euro.

Costul cazarii intr-un hotel de cinci stele pentru aceeasi perioada este putin mai ridicat, ajungand la 160 – 180 de Euro.

Dubai

In cazul in care aveti afinitati pentru destinatiile exotice, Dubai-ul reprezinta o optiune foarte buna, insa nu la fel de ieftina ca Bulgaria. Un sejur de sapte zile cu cazare la un hotel de patru stele costa aproximativ 1.109 Euro. La acest pret insa se adauga taxe suplimentare precum cea de aeroport - 99 de Euro, taxa de viza si bacsis - 69 de euro.

Pretul nu este unul dintre cele mai accesibile, insa odata ajunsi in Dubai, nu vei regreta nicio secunda, optiunile de petrecere a timpului fiind foarte atractive: timp liber pentru plaja si cumparaturi sau turul orasului unde puteti vizita: Moscheea Jumeirah, plaja Jumeirah, celebrul hotel de sapte stele Burj Al Arab (vizita exterioara), turnurile Deira, piata de textile si piata de aur, casa seicului Saeed, Muzeul Dubai gazduit de Fortul Al Fahidi. Optional, puteti lua masa de pranz la Burj al Arab sau pleca in croaziera cu cina inclusa -2h pe “dhow”- vas arab din lemn, cu fundul plat.

Creta - Statiunea Hersonissos

O alta destinatie atractiva pentru Sarbatorile Pascale este si Creta. Pachetul costa aproximativ 369 de Euro pentru perioada 24 – 29 Aprilie. Tariful include cazare intr-un hotel de 3 stele localizat pe plaja in statiunea Hersonissos, la 10 min de centrul statiunii si 25 km de Heraklion..Camerele sunt prevazute cu baie, TV, AC, telefon, minibar, safe box (cu plata la receptie). Facilitatile hotelului: bar, piscina, restaurant, snack bar, parcare, sezlong si umbrela disponibile pe plaja (cu plata).

Cazarea intr-un hotel de patru stele pentru aceeasi perioada se ridica la 415 euro de persoana in camera dubla.

Rusia - Sankt Petersburg si Moscova

In Rusia, un tur de 8 zile care include vizitarea mai multor orase si a obiectivelor de atractie majora din Rusia, costa aproximativ 975 Euro + 350 Lei (loc in camera dubla). In aceste servicii sunt incluse: transport cu avionul Bucuresti - St. Petersburg si retur Moscova – Bucuresti cu compania CSA (schimbarea cursei la Praga); 3 nopti cazare cu mic dejun in St. Petersburg la hotel de 3 stele; 3 nopti cazare cu mic dejun in Moscova, la hotel de 4 stele; tururi panoramice cu ghid local St. Petersburg si Moscova - vizitarea fortaretei Petru si Pavel, vizitarea Catedaralei Sf. Isaac, vizitarea Muzeul Ermitaj; minitour - Pastele Ortodox in Rusia - in ziua de 26 aprilie, excursie la Puskin cu vizitarea Palatului Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar, vizitarea Complexului Kremlin, vizita Metrou Moscova - intrare la statiile reprezentative, intrare la Galeriile Tretyakov, insotitor roman de grup.

Daca inca nu v-ati hotarat unde sa va petreceti Sarbatorile Pascale in acest an, va sfatuim sa va grabiti: ofertele sunt extrem de bogate si satisfac orice buzunar, de aceea se vor epuiza destul de repede.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea