Social

#pariuri romania #situri pariuri #pariuri

Cele mai bune agentii de pariuri online cu licenta in Romania

Tot mai multi romani sunt interesati de pariurile sportive online, insa nu toti cunosc bine toate detaliile legate de acest subiect. In primul rand, trebuie spus ca exista in prezent un cadru legal bine definit: orice persoana cu rezidenta fiscala in Romania, care are varsta minima de 18 ani, poate juca in deplina legalitate numai la agentii de pariuri online care au obtinut licenta de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Cei care aleg alte case de pariuri de pe internet risca amenzi consistente, deci o astfel de optiune nu trebuie luata niciodata in calcul.

Pentru a gasi un top case pariuri licentiate, cel mai bine este sa se acceseze comunitatea online a pariorilor din Romania - Ponturi-Bune.ro. Aici, nu doar ca exista un clasament al celor mai apreciate agentii de pariuri online, dar poate fi consultat si un top bonusuri pariuri. Agentiile ofera pachete de bun venit, bonusuri care pot ajunge la sute de lei atunci cand este constituit un cont gratuit. Atentie, uneori este necesar un cod de bonus care poate fi preluat usor tot de pe website-ul mai sus amintit. Unibet, NetBet, sportingnet, winmasters - iata doar cateva dintre agentiile de pariuri online licentiate in Romania, care au in general si cele mai bune oferte. Clasamente detaliate si multe informatii utile pot fi accesate astfel incat jucatorii sa profite de cele mai mari avantaje.

Tot pe ponturi-bune.ro exista si un top pariuri live - o buna oportunitate pentru pariori. Mizezi pe o anumita desfasurare a unui meci de fotbal chiar in timp ce acesta se desfasoara! Cotele sunt actualizate in timp real, iar plasarea de pariuri se poate face instant, fara niciun efort (fara sa mai mergi intr-o locatie fizica, timp in care cotele se pot modifica puternic).

Fotbalul este, cu siguranta, preferatul celor pasionati de pariuri sportive. Online se pot gasi o multime de stiri din fotbal, extrem de utile celor care vor sa incerce sa anticipeze rezultatele unor meciuri. De fapt, chiar daca sunt incadrate in categoria jocurilor de noroc, pariurile sportive au o legatura directa cu informarea, capacitatea de analiza si strategia jucatorilor. Altfel spus, dincolo de noroc, trebuie sa fii bine conectat la lumea sportului si sa analizezi cu atentie fiecare detaliu care poate influenta desfasurarea unui eveniment.

Cele mai bune agentii de pariuri online cu licenta in Romania ofera o multime de variante inclusiv atunci cand vine vorba despre modalitati de plata si de retragere bani. Cel mai comod (si ieftin) este sa folosesti insa un card bancar. Daca pariezi des, eventual poti avea un card pe care sa il folosesti in special pentru acest lucru, daca ai temeri cu privire la securitate. Totusi, trebuie subliniat ca tranzactiile se realizeaza intr-un mediu sigur, securizat, astfel incat incidentele nu pot aparea, atat timp cat respecti toate recomandarile in domeniu cu privire la protejarea datelor tale personale si financiare (element valabil nu doar la jocurile de noroc, ci si atunci cand faci cumparaturi online sau offline sau cand utilizezi cardul la ATM-uri).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea