Social

#persoana de incredere #trasaturi faciale #forma sprancene #trasaturi

Cele doua trasaturi ale fetei care te fac sa pari de incredere. Tu le ai?

Un studiu recent realizat de specialisti de la Universitatea Temple arata ca sunt suficiente doua trasaturi faciale pentru ca o persoana sa fie descalificata din start ca fiind de neincredere, scrie nymag.com.

Astfel, un chip care inspira incredere este cel cu sprancenele arcuite si cu colturile gurii usor ridicate. In schimb, un chip considerat suspect va avea sprancenele drepte sau mai putin arcuite si colturile gurii indreptate in jos.

Sursa foto: nymag.com

Studiul a fost realizat online, iar la el au participat 609 persoane. Acestea au fost rugate sa comenteze decizia conducerii unei companii fictive care decisese reducerea cu 15% a salariilor, din cauza crizei financiare. In momentul in care managerul companiei era prezentat printr-o fotografie cu o figura care inspira incredere, tendinta oamenilor era sa il judece cu mai multa ingaduinta si chiar, convinsi de infatisarea barbatului, sa spuna ca decizia a fost una corecta in contextul dat.

Sursa foto principala: life-woman.com.ua

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea