Social

#Celco #reconstructie locuinte #simistrati Luminita #sinistrrati Corbu #ajutorarea sinistratilor

CELCO sprijina comunitatea din Corbu si Luminita

Campania de ajutorare a sinistratilor din Corbu si Luminita demarata de catre CELCO SA, cel mai mare producator de materiale de constructii din sud-estul Romaniei, a ajuns la final. Pe parcursul ultimei luni compania a livrat materialele de constructii necesare pentru reconstruirea locuintelor afectate de viitura din 12 octombrie in localitatile Corbu si Luminita din judetul Constanta.


In urma inventarierii avariilor produse la peste 50 de case de catre 4 echipe de profesionisti din cadrul CELCO SA, a fost stabilita cantitatea si sortimentatia materialelor de constructii necesare pentru reconstructie si reabilitare, produse aflate in portofoliul companiei.

“Multumesc din suflet firmei CELCO pentru ca ne-au ajutat, ca nu aveam cu ce sa reconstruim casele. Aici este proprietatea mea si a fratelui. A venit apa, a fost pana la tavan. Pana vine iarna vrem sa reconstruim partea daramata”, a spus Horodinca Mihai, unul dintre localnicii sinistrati. Danciu Hritinia ne-a povestit: “A venit apa mare, a distrus tot. Au cazut geamuri, usi. Peretii au fost de chirpici si s-au rupt. Multumesc pentru ajutorul primit”. “Apa a fost de 1 metru in casa. A stricat tot, si aparatura electronica si mobila. Podeaua s-a umflat, s-a stricat tot. Stam cu usi si geamuri deschise sa se ususce, dar e plin de namol peste tot”, a adaugat Poteleanu Gheorghe.


Urmand un plan foarte clar de livrari, CELCO a donat nevoiasilor peste 300 mc de BCA, 320 saci de adezivi, 1380 de saci de var si peste 1600 tone de piatra de calcar si nisip.

“Unul din domeniile noastre de activitate este producerea varului la cea mai moderna fabrica de var din Romania, situata in comuna Corbu. Cu atat mai mult, avem o responsabilitate majora fata de societatea in care activam, credem ca trebuie sa participam in mod activ la dezvoltarea armonioasa si frumoasa a mediului inconjurator si rolul nostru este sa cream valoare. Astfel, am hotarat sa venim in ajutorul comunitatii afectate de inundatii, sa ajutam la reconstruirea caselor si a sperantei locuitorilor. Donatia insumand aproximativ 100.000 RON a constat in materiale de constructii produse de fabricile noastre din Constanta si Corbu, campania derulandu-se pe parcursul ultimei luni. Speram ca implicarea noastra sa fi motivat si alti agenti economici sa contribuie la asigurarea unui camin pentru acesti oameni, acum, in pragul iernii si al Sarbatorilor”, a declarat Niculae Dusu, Presedinte CELCO SA.

CELCO demareaza constant campanii sociale, contribuind cu materiale de constructii pentru reabilitari si constructii de scoli, biserici sau case pentru cazuri sociale. De asemenea, societatea contribuie la promovarea unui trai sanatos prin organizarea periodica de competitii sportive pentru tineri si veterani.

CELCO produce BCA, mortare, adezivi, buiandrugi si var in fabricile situatie in Constanta si Corbu.

Obiectivul companiei pe termen lung este acela de a oferi un viitor mai bun generatiilor viitoare, prin  crearea de solutii constructive si sustenabile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea