Social

#corbu #luminita #materiale constructii #sinistrati

CELCO doneaza materiale de constructii pentru sinistratii din Corbu si Luminita

CELCO SA, cel mai mare producator de materiale de constructii din sud-estul Romaniei, se implica activ in ajutorarea sinistratilor din localitatile Corbu si Luminita. In acest sens societatea a demarat joi, 22 octombrie 2015, o ampla actiune de inventariere a avariilor produse de viitura din 12 octombrie.

Peste 50 de case au fost vizitate si inventariate, cu fotografii si notite la fata locului, pentru a face o evaluare cat mai exacta a pagubelor, urmand ca societatea sa vina in ajutorul localnicilor cu o donatie constand in materiale de constructii.

“Dorim sa contribuim la crearea unui mediu sigur pentru localnici, acestia sa aiba unde locui peste iarna. Actiunea de astazi se incadreaza in strategia noastra de responsabilitate sociala, dorim sa ne implicam si sa contribuim la bunastarea comunitatii noastre. In acest sens CELCO va face o donatie considerabila de materiale de constructii pentru locuitorii din Corbu si Luminita afectati de inundatiile petrecute in noaptea de 12 spre 13 octombrie. 4 dintre case s-au daramat complet si multe dintre ele se pot darama in orice moment. In urma evaluarii de astazi vom stabili necesarul de materiale pentru fiecare familie in parte si, incepand de saptamana viitoare, vom livra materiale necesare reconstruirii si reabilitarii locuintelor avariate, in limita posibilitatilor noastre. Speram ca aceasta actiune sa motiveze si alte societati si persoane fizice sa se implice in ajutorarea acestor cazuri”, a declarant Ion Secareanu, Director General CELCO SA.

CELCO demareaza constant campanii sociale, contribuind cu materiale de constructii pentru reabilitari si constructii de scoli, biserici sau case pentru cazuri sociale. De asemenea, societatea contribuie la promovarea unui trai sanatos prin organizarea periodica de competitii sportive pentru tineri si veterani.

CELCO produce BCA, mortare, adezivi, buiandrugi si var in fabricile situatie in Constanta si Corbu. Obiectivul companiei pe termen lung este acela de a oferi un viitor mai bun generatiilor viitoare, prin crearea de solutii constructive si sustenabile.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea