Social

#divort #divort costisitor #suma divort #Dmitry Rybolovlev #divort Dmitry Rybolovlev

Cel mai scump divort din istorie: ce suma fabuloasa trebuie sa achite cel mai ghinionist om din lume

Oligarhul rus Dmitry Rybolovlev se pregateste sa puna punct unui divort intins pe sase ani, care insa ii va scoate o suma enorma din conturi. Judecatorii elvetieni au decis ca magnatul sa acorde despagubiri catre fosta sotie, Elena Rybolovleva, in cuantum de 50% din averea detinuta.

Rybolovlev a facut avere prin comercializarea la scara larga a unui produs fertilizator. Inca de la ascensiunea sa, sotia Elena i-a stat alaturi, casnicia lor derulandu-se pe o perioada de 24 de ani. Cei doi s-au separat in 2008, Elena Rybolovleva obtinand intre timp custodia fiicei mai mici, Anna, si, acum, jumatate din averea miliardarului rus: nu mai putin de 2,7 miliarde de lire sterline!

Printre proprietatile de lux care vor trebui impartite se numara resedinta Maison d'Amitie din Palm Beach, cumparata de la Donald Trump, o insula din Grecia, un penthouse din New York, clubul de fotbal AS Monaco, vile pe malul lacului Geneva, vile traditionale in Hawai si penthouse-ul La Belle Epoque din Monaco.

Recordul anterior fusese detinut de divortul dintre Alec Wildenstein si fosta sa sotie, Joycelin: 1,5 miliarde lire sterline. Magnatul media Rupert Murdoch a platit si el aproximativ un miliard de lire pentru a iesi din mariajul cu Anna Murdoch.

Sursa foto: forbes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea