Social

Cel mai sangeros criminal in serie din Romania are de ispasit trei vieti in inchisoare

La numai 17 ani, un simplu copil care umbla pe strazi a devenit un criminal in serie . Timp de patru ani de zile a omorat sase oameni. Cel putin sase a recunoscut el, pentru ca Politia il suspecteaza si de alte omoruri, ramase cu autor necunoscut. A primit condamnari la inchisoare care depasesc 135 de ani. Cat trei vieti de om!

Marius Csampar a comis prima crima in decembrie '93. Victima i-a fost o femeie, pe care mai intai a incercat s-o talhareasca. "Am lovit-o cu pumnii. Nu am avut intentia s-o omor, soarta a facut sa moara", a povestit Csampar pentru ziarul nostru. N-are nici o umbra de regret.

Acesta a fost inceputul unui lung sir de crime, una mai oribila decat cealalta. Cea de-a doua crima s-a petrecut in iunie '94. De data aceasta cel care a avut ghinionul sa-l intalneasca pe Csampar a fost un barbat care se ocupa cu comercializarea de bauturi alcoolice. Motivut: tot banii! Barbatul a refuzat sa-i dea banii criminalului care intrase peste el in casa. "Marea lui greseala a fost ca a incercat sa cheme vecinii", spune Csampar. Criminalul a luat un cutit si i l-a infipt in torace.

I-a taiat capul si i l-a aruncat intr-o balta

La numai o luna, a savarsit al treilea omor. Victima a fost un prieten, care se hotarase sa-l denunte Politiei. "Deja nu mai era ideea in capul meu de a-l bate si a-l lasa in pace, pentru ca-l bateai si tot la politie ajungeai", si-a amintit asasinul. L-a imbatat, l-a dus in parc si l-a batut, dupa care i-a taiat capul. Corpul i l-a aruncat in canal, iar capul intr-o garla. Politia l-a gasit putrezit.

Crima din noaptea de Revelion


A sasea victima omorata a dat-o sobolanilor s-o manance; A vrut sa-i dea foc cadavrului "dar era o munca in plus!"


A patra victima a fost tot un prieten, pe care-l banuia ca l-a inselat atunci cand a trebuit sa imparta niste lucruri furate. "Am pus mana pe un par si l-am batut. Pai ce sa ma mai opresc. Daca am inceput, hai sa si termin", explica Marius Csampar. Nu s-a oprit doar la a-l bate cu parul. A luat niste caramizi si i-a zdrobit capul. Dupa trei zile a aratat politiei cadavrul. Nu a recunoscut ca el ar fi cel vinovat. A scapat si a mai comis o crima in decembrie ?96, chiar in noaptea de Revelion. "Am ales momentul. De sarbatori si cand ploua, pentru ca nu e politie pe strada". Victima i-a cazut fosta gazda care o pacalise cu banii de chirie. "Am omorat-o, apoi am luat cutitul. Am vrut s-o tai, dar m-am razgandit". A sasea si ultima crima probata s-a intamplat la nici sase luni, in aprilie ?97. Si-a omorat un "coleg" de talharii: "L-am dus in subteran si l-am facut bucati.

L-am gaurit peste tot si pe maini, si pe cap, peste tot, asta ca sa-l devoreze sobolanii si mai bine". Intr-adevar, politia l-a gasit mancat de sobolani . "Am vrut sa-i dau foc, dar era o munca in plus".

A vrut sa-l taie cu lama pe anchetator

Hazardul a facut ca, dupa ce si-a omorat trei prieteni, un al patrulea l-a denuntat la politie pentru ultima crima comisa. A fost arestat. Faptul ca risca sa primeasca pedeapsa maxima nu l-a impiedicat sa mai atenteze la viata cuiva. Csampar a incercat sa-l omoare pe procurorul Molcut, cel care ii instrumenta cazul
. (continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea