Social

#bauturi racoritoare #sodastream

SodaStream da tonul distractiei! Cel mai modern sistem de preparare a bauturilor racoritoare carbonate este acum disponibil si in Romania

SodaStream , lider mondial in dezvoltarea, fabricarea si comercializarea de sisteme de carbonare a apei, anunta lansarea oficiala a brandului in Romania. Cu o istorie de mai bine de 100 de ani, SodaStream a revolutionat deja obiceiurile de consum din peste 40 de tari in care brandul este prezent.

Cu sistemele SodaStream, apa simpla se transforma rapid in apa carbonata sau bauturi racoritoare carbogazoase, cu un grad de carbonare adaptat preferintelor personale. Fara baterii sau curent, cu un design potrivit pentru orice stil de bucatarie, sistemele SodaStream sunt o alternativa distractiva, practica, sanatoasa si ecologica pentru prepararea bauturilor carbonate in functie de propriul gust, sau de starea de dispozitie.
 
     
«Sistemele de carbonatare SodaStream vin ca alternativa naturala la piata bauturilor racoritoare din Romania unde oamenii investesc multi bani, timp si efort pentru a-si achizitiona bauturile racoritoare. SodaStream este un concept care a revolutionat pietele in care este prezent si ne bucuram ca acum este disponibil si in Romania», a declarat Natalie Thiberville, Director de Marketing Blue Nest Trade, unic distribuitor al produselor SodaStream in Romania.

in tara noastra se consuma in medie 2 miliarde de litri de bauturi carbonate pe an, rezultand aproape tot atatea PET-uri. Sistemele SodaStream reduc cantitatea de sticle de plastic folosite, elimina costurile aferente transportului si depozitarii acestora si protejeaza mediul prin reducerea poluarii.
 

Aparatele Drinks Makers sunt disponibile in patru variante: JET (design clasic alb, un best seller pe plan mondial), STREAM (design rafinat, negru si argintiu), DYNAMO (design ergonomic, rosu metalizat) si PURE (finisaj din otel, elegant si rafinat, castigator al premiului de design Red Dot).

Avantajos, cu o sticla de sirop de 500 ml, ce costa intre 20 si 25 de lei, se pot prepara 12 litri de bautura carbonata. Pretul aparatelor SodaStream este cuprins intre 344 lei (versiunea JET) si 499 lei (versiunea PURE). Un cilindru de CO2, cu care se pot carbona pana la 80 de litri de apa, costa 55 lei.

Produsele SodaStream pot fi comandate online pe www.sodastream.ro si in curand vor fi disponibile in toate supermarketurile si hipermarketurile. Produsele SodaStream se gasesc in magazinele KitchenShop din Centrul Comercial AFI Palace (Cotroceni), Centrul Comercial FEERIA (Baneasa), Centrul Comercial Tom (Constanta), Ambient (Sibiu), Tonis (Constanta), magazinele Eco Total, magazinele Bucovina Electro Top. Lista completa a locatiilor ce distribuie SodaStream se gaseste pe www.sodastream.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea