Social

#filme #sporturi extreme #video wall #video wall Bucuresti

Cel mai mare video wall din Europa, in Capitala

Cel mai mare video wall full HD din Europa, ce are 8,1 metri latime si 4,6 metri inaltime, dar si 64 de display-uri cu rama subtire, de 5,5 milimetri, si diagonala de 117 centimetri, va fi lansat, luni, intr-un mall din Bucuresti.

Pe giganticul ecran vor rula, in premiera in Romania, filme de lung si scurtmetraj, adresate pasionatilor de sporturi extreme, precum alpinism, surfing, aviatie, curse de masini si nu numai.

Totodata, programul va fi completat de stiri ce vor anunta cu privire la oportunitatile de petrecere a timpului liber in Bucuresti, in ceea ce priveste spectacolele de teatru, cele mai noi filme difuzate la cinema, actiunile culturale, expozitiile de la diferite muzee, noutatile din domeniile shopping, beauty, fitness, dining etc.

De asemenea, pe ecranul urias ce va instalat in Sun Plaza, utilizatorii vor putea accesa retelele de socializare prefarate, dar si jocuri incitante, pe care le pot juca alaturi de familie sau prieteni.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea