Social

#cod portocaliu canicula #vremea #canicula

Cel mai fierbinte weekend din 2015. Cod portocaliu de canicula!

Meteorologii au emis cod portocaliu de canicula pentru mai multe judete din tara. Acest weekend este cel mai fierbinte din 2015.

Potrivit datelor publicate de Agentia Nationala de Meteorologie, sambata, vremea va fi caniculara in aproape toata tara, fiind emis cod galben de canicula pentru majoritatea regiunilor.

Temperaturile maxime se vor situa intre 35 si 37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala ITU va depasi pragul critic de 80 de unitati, in special in zonele de campie.

In judetele Bihor, Arad, Timis, Vaslui, Galati, precum si in zona de campie a judetelor Bacau si Vrancea vor fi temperaturi maxime care se vor situa în jurul valorii de 38 de grade. Aici intra in vigoare o avertizare meteorologica cod portocaliu de canicula.

Medicii atrag atentia sa nu iesim din casa decat daca este absolut necesar. Sa nu ne expunem la soare la orele de varf si sa nu plecam la drum fara masini prevazute cu aer conditionat.

Duminica, temperaturile vor fi la fel de mari in majoritatea zonelor tarii.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea