Social

Cel mai eficient tratament impotriva racelii si gripei a fost lansat si in Romania de catre compania farmaceutica Zentiva

Compania farmaceutica Zentiva a lansat pe piata romaneasca doua noi produse de top, medicamentul Modafen, cel mai eficient tratament impotriva simptomelor gripei si racelii banale, si Mucosin, un sirop care are in compozitie miere de albine si este indicat in tratamentul tusei.

Modafen va putea fi prima alegere a pacientilor in tratamentul impotriva racelii si gripei, datorita pretului cu 35% mai scazut decat al produselor similare dar si datorita modului de ambalare unic pe piata romaneasca, in cutii cu 24 tablete, care asigura un tratament complet de 4 zile.
Mucosin este un mucolitic pe baza de ambroxol care are in compozitie miere de albine, traditional remediu impotriva tusei.
Lansarea celor doua produse a avut loc la Poiana Brasov, unde s-au reunit pentru doua zile membrii echipei Zentiva Romania si reprezentanti ai firmei producatoare din Cehia impreuna cu distribuitori si farmacisti.

Specialistii prezenti la lansare estimeaza ca datorita efectului terapeutic, mai eficient decat al celorlalte produse similare, dar si datorita pretului accesibil, Modafen ar putea deveni foarte repede leader de piata si in Romania pentru produsele farmaceutice destinate tratamentului racelii si gripei, pozitie pe care a reusit intr-un timp record sa o detina in alte tari din Europa Centrala si de Est.

Lansarea celor doua produse este insotita si de lansarea site-ului in limba romana, www.modafen.ro, unde poate fi gasit, alaturi de informatiile despre medicament, si un atractiv joc, destinat celor care vor sa se destinda cateva minute in fata calculatorului.

Misiunea Zentiva este de a sprijini imbunatatirea calitatii vietii prin produsele si serviciile noastre, misiune care se aderseaza in special medicilor generalisti, oferind tot suportul logistic si informational pentru ca medicii de familie sa poata fi conectati la ultimele noutati din domeniu medical, legislativ si organizational.

Compania farmaceutica Zentiva este o companie noua, rezultata in urma fuziunii in anul 2003 a doi mari producatori de medicamente , Leciva din Republica Ceha si Slovakofarma din Slovacia.

In acest moment se situeaza intre primele cinci companii de profil din Europa Centrala si de Est, avand peste 3500 de angajati si peste 300 de produse de top in portofoliu de productie si promovare.

Compania Zentiva este reprezentata in 12 tari din Europa si Asia inclusiv in Romania, tara in care isi doreste sa devina lider de piata in domeniul produselor farmaceutice generice.
Dintre prioritatile pe termen scurt pentru Romania, Zentiva isi doreste sa imaprta portofoliul in patru mari departemente, cardiovascular, OTC-uri, sistem nervos central, urologie-ginecologie-infectioase, urmand ca pana in 2009 sa devina leader de piata in domeniul medicinei primare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea