Social

Cel mai bun de pe teren

Fundasul Cristian Chivu a fost ales de suporterii echipei AS Roma cel mai bun jucator in meciul cu Juventus Torino , cistigat de formatia antrenata de Fabio Capello , duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0.

Chivu a fost votat de 42 la suta din cei peste 14.000 de participanti la un sondaj realizat pe site-ul oficial al clubului AS Roma. Internationalul roman este urmat Antonio Cassano, cu 21,7 la suta, si de Francescu Totti, cu 19 la suta.

Pe locurile urmatoare s-au situat Olivier Dacurt - 8,1 la suta, Jonathan Zebina - 2,9 la suta, Ivan Pelizzoli, Christian Panucci - ambii 1,6 la suta, Emerson, Mancini - ambii 1 suta, Lima - 0,6 la suta si Walter Samuel - 0,5 la suta.

Internationalul roman a primit nota 7 din partea agentiei Datasport pentru evolutia sa din meciul cu Juventus . "Nu a gresit nici o interventie. A primit aplauze pentru interventia la Di Vaio din prima repriza. Impecabil", a notat Datasport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea