Social

#joburi #joburi romania #joburi bine platite

Cel mai bine platite joburi din Romania. Vezi ce trebuie sa faci pentru 100.000 de euro pe an!

Cel mai bine platite locuri de munca in Romania sunt in domeniile inginerie si productie, servicii bancare si financiare, contabilitate si asigurari, se arata intr-un studiu Grafton Recruitment, citat de Mediafax.

Romania se afla pe primul loc in Europa Centrala si de Est in domeniul ingineriei si productiei, domeniu influentat puternic de productia de automobile. Astfel, un inginer automatist de la noi are cel mai mare salariu din regiune, de 30.000 de euro pe an. Acelasi job este platit in Turcia cu 26.000 de euro si in Cehia cu 24.000 euro anual.

Si managerii din domeniul bancar din Romania au cele mai mari salarii din regiune. Tara noastra are cel mai bine platit settlements manager, cu 67.000 de euro pe an. In schimb, cel mai bine platit director financiar din domeniul contabil primeste la noi 108.000 de euro pe an, ceea ce ne plaseaza pe locul doi, dupa Polonia, unde aceeasi functie este remunerata cu nu mai putin de 145.960 de euro pe an.

Un director IT roman castiga un salariu de cel mult 53.000 de euro pe an, iar un director de resurse umane cu o experienta mai mare de 10 ani in domeniu poate castiga in Romania 54.600 de euro pe an.

Foto: btstrategy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea