Social

#mark zuckerberg #miliardari #Dustin Moskovitz #tineri miliardari # Scott Duncan

Cei mai tineri miliardari ai anului 2013

Desi sunt foarte tineri, cu varste de pana la 31 de ani, au reusit sa faca averi pe care altii nu reusesc sa le faca intr-o viata intreaga. In plus, au pus bazele unor adevarate corporatii si au in subordine sute sau mii de angajati, la o varsta frageda. Au obtinut averi fabuloase nu prin simplu noroc, ci datorita unor idei geniale. Iata care sunt cei mai tineri miliardari ai anului 2013.

1 Dustin Moskovitz

Dustin Moskovitz are doar 28 de ani si o avere de 3,8 miliarde de dolari. Dustin Moskovitz este fostul coleg de camera al fondatorului retelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg. Desi are o avere impresionanta, Dustin Moskovitz merge la munca cu bicicleta si zboara la clasa comerciala.

2 Mark Zuckerberg

Unul dintre cei mai tineri miliardari este si fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, in varsta de 28 de ani, care a reusit sa stranga, cu ideea sa stralucitoare de a crea celebra retea de socializare, nu mai putin de 13,3 miliarde de dolari. De cand a facut publica platforma Facebook, mai exact din 2 mai 2012, venitul net al lui Mark Zuckerberg a crescut si a scazut la fiecare fluctuatie a bursei.

3 Albert von Thurn und Taxis

Albert von Thurn und Taxis a aparut pentru prima data in clasamentul miliardarilor realizat de revista "Forbes" la varsta de 8 ani, dar a mostenit oficial averea in 2001, cand a implinit varsta de 18 ani. Inca burlac, Albert von Thurn und Taxis este si pilot de curse si merge in turnee cu liga germana de auto-racing.

4 Scott Duncan

Scott Duncan este cel mai mic dintre cei patru copii care au mostenit averea imensa a antreprenorului Dan Duncan, fondator al Enterprise Products Partners. Astazi, compania detine mai mult de 50.000 kilometri de conducte de gaze naturale, petrol si conducte petrochimice. Scott Duncan are 30 de ani si o avere de 5,1 miliarde de dolari.

5 Eduardo Saverin

Eduardo Saverin este unul dintre cofondatorii retelei de socializare Facebook. A renuntat la cetatenia americana in 2011 si imediat in perioada urmatoare in presa au aparut stiri ca acesta ar fi fost acuzat de IPO-ul companiei Facebook de evaziune fiscala.

In urma conflictului cu Facebook, Saverin a dus o lunga confruntare juridica cu acestia si a obtinut 5% din pachetul de actiuni ale Facebook. Astfel, el a ajuns ca la varsta de 30 de ani sa aiba o avere ce se ridica la 2,2 miliarde de dolari.


Sursa foto: forbes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea