Social

# baschet gradinita # programul pierre de coubertin #baschet

Cei mai mici mari baschetbalisti

Sportul este esential pentru sanatate, de aceea este bine sa fie practicat de la varste fragede. Pe acest principiu, Federatia Romana de Baschet a inceput sa-i "antreneze" pe micii baschetbalisti de la gradinita. 

Federația Română de Baschet, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, prin programul “Pierre de Coubertin”, desfășoară luna aceasta programul “Nu contează înălțimea, ci contează istețimea!”. Acesta se adresează preșcolarilor din 18 grădinițe din București, respectiv câte 3 din fiecare sector din Capitală. Peste 280 copii cu vârste cuprinse între 5-6 ani se bucură de lecții de inițiere în baschet susținute de antrenori ai Federației Române de Baschet. 

Fiecare grădiniță a fost dotată cu coșuri de baschet, iar copiii au primit mingi de baschet și tricouri. Proiectul se va încheia în weekendul 29-30 noiembrie, când va avea loc, la Arena de Baschet din cadrul Federației Române de Baschet, evenimentul “Baschet cu ușile deschise!” care va include în program competiții, jocuri și alte activități destinate copiilor. 

Proiectul se derulează în perioada 1-29 noiembrie 2014.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea