Social

#Patou #deces Patrick Ekeng #patrick ekeng

Cea mai trista zi pentru sotia lui Patrick Ekeng!

Patou, sotia insarcinata a dinamovistului Patrick Ekeng, a ajuns in Romania pentru a se ocupa de formalitatile de repatriere ale sotului sau!

Sotia fotbalistului Patrick Ekeng a ajuns marti seara in Bucuresti cu cursa de linie, din Franta. Ea a venit impreuna cu fiica sa si a sportivului camerunez si a fost insotita si de o prietena. Initial, trebuia sa ajunga in jurul orei 20 in Capitala, dar zborul de la Paris a avut o intarziere de o ora si 40 de minute. Dupa ce a fost preluata de cei din staff-ul echipei Dinamo Bucuresti, sotia fotbalistului a fost cazata la un hotel, iar astazi va merge la Institutul de Medicina Legala.

Trupul lui Patrick Ekeng va ramane la IML pana joi dimineaţa cand urmeaza sa fie depus la stadionul din “Stefan cel Mare”, timp in care arena va ramane loc de pelerinaj, inainte sa fie transportat, ulterior, in Camerun.

Patou si Patrick Ekeng s-au casatorit in 2013, iar anul acesta  urmau sa devina parinţi pentru a doua oara.

Ca urmare a decesului fotbalistului, in Romania a fost deschisa o noua ancheta.
Avocatul Poporului s-a autosesizat si face verificari si el in acest caz. Cercetarile vizeaza atat imprejurarile in care s-a petrecut tragicul eveniment cat si starea in care se gaseste sistemul de ambulanta la nivel national.

In ce priveste dosarul penal deschis de procurori, politistii au ridicat ieri aparatura medicala de la PULS si vor face noi audieri. 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea