Social

#impresara sexy #impresara #Maxi Lopezy #Argentinianca Wanda Nara

Cea mai sexy impresara, inselata de sotul fotbalist. Reactia de furie a blondei: "Cu trei copii mici m-am intors in tara mea" FOTO

Argentinianca Wanda Nara (34 de ani), cunoscuta drept cea mai sexy impresara din fotbalul international, a facut noi dezvaluiri privind casnicia esuata cu fostul fotbalist Maxi Lopez (37 de ani).

In prezent Wanda Nara e casatorita (din 2014) cu un alt fotbalist celebru, conationalul Mauro Icardi de la PSG, caruia ii este si impresar. Wanda are doi copii cu Icardi, dupa ce a mai nascut de trei ori, in urma relatiei cu Maxi Lopez (2008-2013).

"Eramt foarte populara in tara mea. Ca sa spun adevarul, inca mai sunt. Dar cand m-am casatorit cu Maxi Lopez am renuntat la tot si l-am urmat in Italia. Tocmai pentru ca am fost de acord sa parasesc Argentina si am renuntat la cariera mea pentru a-i permite lui Maxi sa-si realizeze visul sau, nu i-am putut ierta infidelitatea", a spus Wanda despre ruptura de fotbalistul care a evoluat la un moment dat si la FC Barcelona.

"Mi-am impachetat lucrurile, scutecele si cu trei copii mici m-am intors in tara mea, desi stiam ca nu va fi usor sa incep sa lucrez din nou dupa o pauza atat de lunga. Desigur, sunt multe femei care reusesc sa se prefaca si sa continue relatia ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Dar eu nu am putut, respectul fata de mine nu mi-a permis. Nu meritam o tradare, dar sunt un Sagetator si nu ma las invinsa", a adaugat ea intr-un interviu pentru revista italiana Confidenze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea