Social

#Pestera Son Doong #pestera #expeditie

Iata cum arata cea mai mare pestera din lume

Vrei sa faci o expeditie de neuitat, care sa iti creasca adrenalina la maximum? Acum poti trece printr-o experienta unica la Pestera Son Doong din Vietnam, cea mai mare grota din lume, care a fost de curand deschisa si publicului larg.

Pestera Son Doog a fost descoperita destul de recent, in anul 1991, de un localnic, iar explorarea sa a inceput in anul 1998, cand o echipa de speologi britanici au hotarat sa intre in pestera despre care se spune ca este destul de periculoasa.



De foarte putin timp, pestera a fost deschisa si pentru public, astfel ca o companie de turism a initiat tururi pentru a arata oamenilor un circuit spectaculos din interiorul pesterii. Pe viitor, compania vrea sa organizeze in pestera chiar si excursii de sapte zile.

Localnicul care a descoperit aceasta minune a naturii nu a avut insa curajul sa intre in pestera deoarece i s-a parut prea abrupta.



Sursa foto: huffingtonpost.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea