Social

# nopti geroase #ger romania #ger #temperaturi scazute

Cea mai geroasa noapte din acest an! -23 de grade in Romania

Un val de aer polar a ajuns in Romania, iar gerul si-a facut simtita prezenta. In aceasta noapte s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi de la inceputul iernii.

 

Cea mai scazuta temperatura s-a inregistrat in Valcea, unde mercurul din termometre a scazut pana la -23 de grade Celsius. Temperaturi extreme s-au inregistrat si in Targu Lapus, Maramures, unde au fost -22 de grade Celsius in cursul noptii de luni spre marti, iar la Stana de Vale, in Bihor, -21 de grade Celsius, potrivit libertatea.ro.

Si in Bucuresti a fost o noapte geroasa. Temperaturile minime au scazut pana la -10 grade Celsius, la fel ca la Bistrita. La Cluj Napoca a fost si mai frig, -14 grade Celsius, -16 la Baia Mare, -10 la Deva, -11 la Timisoara si Craiova, -5 la Buzau si Constanta, -6 la Medgidia, -14 la Botosani si Suceava, -12 la Vaslui, -9 la Focsani si Braila, potrivit ANM.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea