Social

#plaja grecia #insula grecia #vanzare insula #vanzare plaja grecia #insula Elafonisos

Cea mai frumoasa plaja din Mediterana, scoasa la vanzare!

Grecia a decis sa scoata la vanzare 71 de hectare din cele mai frumoase plaje din arhipelag. Plajele sunt situate pe insula Elafonisos, considerata a avea unele dintre cele mai atragatoare plaje din zona.

Anuntul de vanzare a starnit opozitia localnicilor si a organizatiilor internationale de protectie a mediului, insula fiind inclusa in programul european Natura 2000 datorita speciilor rare de plante pe care le adaposteste. Cotidianul britanic The Guardian a clasat anul trecut insula pe locul I intr-un top al celor mai frumoase zone din Grecia, in timp ce nemtii de la Geo-Siason o considera "raiul pe pamant".

Cele 71 de hectare de plaja includ zonele Simos si Sarakiniko, prima fiind declarata cea mai frumoasa plaja din Mediterana si inclusa si in Top 10 la nivel mondial. Agentia de stat pentru dezvoltarea activelor statului elen a recurs la aceasta masura pentru a acoperi deficitul bugetar.

Sursa foto: katonisi-elafonisos.gr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea