Social

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste

De Valentine’s Day Dating.acasa.ro s-a transformat in Cupidon pentru membrii site-ului care vor sa isi exprime sentimentele. Cea mai frumoasa declaratie de dragoste a unui membru al comunitatii de dating a fost transformata de echipa Acasa.ro intr-un imens buchet de trandafiri care va ajunge chiar azi, de Ziua Indragostitilor la usa celui caruia ii este destinata. Sarcina echipei Acasa.ro nu a fost usoara: au trebuit triate zeci de declaratii, una mai frumoasa ca alta. Cea mai emotionanta declaratie de dragoste ii apartine unei utilizatoare a serviciului Acasa.ro, Cristina, care a reusit sa demonstreze cel mai bine prin cuvinte ce inseamna pentru ea fericirea alaturi de persoana potrivita : “Inca suntem departe unul de celalalt...nu voi putea sa petrec alaturi de tine primul meu " Valentine's Day " fericit...dar stiu ca va veni timpul cand fiecare zi a vietii noastre va fi un " Valentine's Day "...In asteptarea acelor zile, cele mai calde sarutari ale mele pornesc catre tine, asemeni unei ploi calde de vara, care reda prospetimea florilor uscate de seceta... Te iubesc !” Cristina si Stejquercia s-au cunoscut pe Dating.acasa.ro si astazi traiesc o poveste de dragoste pe care au avut curajul sa o impartaseasca tuturor. Si pentru ca Valentine’s Day este sarbatoarea iubirii de pretutindeni, Cristina a ales sa-i spuna iubitului ei, care se afla la sute de kilometri departare, “Te iubesc!” cu complicitatea site-ului care i-a adus impreuna. Un buchet mare de trandafiri rosii ca semn al pretuirii si dragostei care ii uneste va indulci Ziua Indragostitilor si ii va aduce, chiar daca numai cu sufletul, unul langa celalalt. “Amandoi traim inefabilul iubirii adolescentine... acel sentiment care te face sa plutesti, care te umple de viata, te face puternic si de neinvins” spune Cristina in mesajul sau. Totul a inceput printr-un sarut virtual, iar astazi Cristina si Stejquercia viseaza impreuna la viitor. Povestea lor este cea mai buna dovada ca doi oameni se pot iubi dincolo de orice obstacol; exemplul lor va ramane un reper pentru comunitatea de dating de la Acasa.ro, o comunitate virtuala in care exista oameni reali capabili sa traiasca cele mai reale si frumoase povesti de dragoste, indiferent de coordonatele geografice.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea