Social

# copii instagram #copii moda #avaya hugo # copii vedeta

Cea mai eleganta fetita. Face mii de euro inainte de a invata sa vorbeasca

Avaya Hugo are peste 60.000 de fani pe Instagram, ceea ce i-a adus o garderoba de peste 15.000 de euro. Mama fetitei vrea sa o transforme intr-o mica vedeta si pe soara mai mica a Avayei, care are doar cateva saptamani.

La numai un an şi jumătate, Avaya este vedetă pe internet şi are o garderobă mai valoroasă decât multe persoane adulte. Graţie numărului mare de admiratori de pe Instagram, ea primeşte în fiecare zi haine gratis în care pozează. Totul datorita mamei, Carly Aston, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Marea Britanie, care a postat zilnic fotografii cu fetita ei pe Instagram in speranta ca asa micuta va deveni celebra. 

Ceea ce s-a si intamplat. Pana acum, Avaya a primit până acum 500 de haine de firmă si este din ce in ce mai populară. "E uimitor, Avaya a strâns mai multe haine în garderobă în 18 luni decât adună cele mai multe dintre femei într-o viaţă. Unii ma critica pentru că postez atâtea poze cu fetiţa mea, dar îi ignor. Avaya e un copil fericit, îi place sa pozeze si aduce fericire multor oameni", a declarat Carly, potrivit cotidianului britanic The Daily Mail.

Tanara vrea ca si cea de-a doua fetita a sa, in varsta de doar cateva saptamani, sa-i calce pe urme surorii sale si sa devina cel putin la fel de celebra. 

Ce credeti despre ce face mama Avayei? Procedeaza corect?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea