Social

#black friday #vanzari black friday #studiu black friday

Ce vor sa isi cumpere romanii de Black Friday

Comparativ cu anul trecut, notorietatea evenimentului de reduceri numit "Black Friday" a ajuns la 7,4 milioane de romani, in timp ce mai mult de jumatate dintre ei, adica 4,2 milioane, si-au manifestat intentia de a pleca acasa cu ceva, se arata intr-un studiu realizat de compania Daedalus Millward Brown.

Astfel, in jur de 17% dintre barbatii inclusi in chestionar au afirmat ca vor face "cu siguranta" cumparaturi cu ocazia evenimentului Black Friday, in timp ce 10% dintre femei au luat si ele decizia de a face shopping, se arata in studiul citat de adevarul.ro.

"Intentia de cumparare a crescut anul acesta cu 75% fata de anul trecut. Datele arata ca anul acesta 4,2 milioane de romani intentioneaza sa cumpere de Black Friday, fata de 2,4 milioane anul trecut", a declarat Daniela Lazar, director general al companiei care a realizat studiul.

Totodata, in topul produselor pe care romanii doresc sa le achizitioneze anul acesta se afla electrocasnicele mici (39.8%), urmate de haine (22.9%) si de televizoare (15.3%). Pe locul patru se situeaza telefoanele mobile (10.6%), iar locul cinci este ocupat de incaltaminte (10.2%).

sursa foto: black-friday-romania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea