Social

#tvr #program tv #program Paste #emisiuni PAste # slujba Paste

Ce vedem la TV de Paste

Daca nu reusiti sa ajungeti la biserica in noaptea de Inviere, aflati ca slujba este transmisa in direct de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti, pe TVR. Tot weekendul, dar si a doua zi de Paste, TVR a pregatit pe posturile sale programe speciale, in care sunt imbinate traditia si distractia.

Seara de sambata este dedicata, la TVR 1 si TVRi, momentului sarbatoririi Invierii Domnului. De la ora 21.00, timp de patru ore, credinciosii pot urmari slujba de inviere in transmisiune directa de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti. 

In duminica de Pasti, TVR 1 a programat, de la ora 16.00, cea de-a doua editie a emisiunii De la A la... infinit, un program in memoriam Tudor Vornicu, transmisa in simulcast pe TVR HD si TVR International. Invitat special al editiei de Paste a emisiunii este Adrian Cioroianu, alaturi de care vin Paula Seling, Mircea Baniciu, Grigore Lese, Proiect K1, Adrian Majuru, Pavel Susara, Andrei Teasca, in melodiile si povestile carora se vor impleti traditiile si istoria.

Inaintea plecarii spre Malmö (Suedia) a lui Cezar si a echipei alaturi de care artistul va reprezenta Romania la concursul Eurovision, de Pasti, fanii si prietenii interpretului vin la TVR, pentru a-i arata, o data in plus, pretuirea de care se bucura. Telespectatorii TVR 1 si TVR International vor fi martori duminica, de la 18.00, la Eurofan, la surprize si momente speciale, create de invitatii emisiunii: Paula Seling, Cristian Faur, Mandinga, Puiu Pascu, Aneta Stan, Cristian Pomohaci, Grupul Sunentul Muzicii, Sergiu Stoiadin, precum si reprezentantul Maltei la Eurovision, Gianluca.

In seara de Pasti, incepand cu ora 21.00, telespectatorii TVR 1 si TVRi sunt invitati sa petreaca trei ore alaturi de Iuliana Tudor si invitatii sai la O data-n viata. Pentru ca este vorba despre o editie speciala, de sarbatoare, si invitatii sunt pe masura: doua mari doamne ale muzicii romanesti – Angela Similea si Corina Chiriac, secondate de o voce si o prezenta masculina nu mai putin apreciata – Petre Geambasu.

Seara de 6 mai va fi dedicata umorului: cu sloganul „rasul nu vindeca, dar creeaza dependenti”, Distractis Show revine la TVR 1, TVR HD si tvrplus.ro cu un nou serial – „Dependenti de comedie”. Emisiunea va fi prezentata ca o sedinta de terapie a unui grup de dependenti de comedie. Dupa tipicul acestor sedinte, fiecare participant isi va prezenta problema care il aduce in grup si o va discuta cu ceilalti. Prezentarile vor fi ilustrate cu miniscenete, interviuri, parodii muzicale, cinematografice sau teatrale care imbina umorul elegant, spontan, improvizat, cu satira politica sau cu episoade din istoria neromantata a... prostiei universale.

Editii speciale ale emisiunilor „Atentie, se canta!", „Via Sacra", „Ferma" „Pescar hoinar”, „Confesiuni", productii speciale de sezon (precum „Sarbatoarea primaverii", „De Paste, mai bine in 2", „Vara incepe in 2”), spectacole remarcabile cu maestrul Dan Grigore, Nigel Kennedy sau cu cel mai cunoscut balet pe gheata din lume - Ansamblul de Stat din St. Petersburg, documentare religioase si concerte, sunt numai cateva dintre programele pregatite de TVR 2 pentru sarbatoarea Pastelui.

In aceste zile, si in grila TVR 3 sunt programate transmisiuni directe, emisiuni care vorbesc despre traditiile si obiceiurile romanilor de Pasti, precum si spectacole folclorice care vor asigura voia buna in casele romanilor. Tot de Pasti, romanii arata ca sunt alaturi de cei in nevoie, prin spectacolul Lumina in muzica si imagini, un concert caritabil pentru copiii cu autism, organizat de TVR Timisoara cu sprijinul Filarmonicii din Timisoara. Alaturi de acestea, amatorii de teatru vor putea urmari cateva piese celebre ale dramaturgiei internationale.

Mai multe despre programul de Paste la televiziunile din Romania aici.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea