Social

#lege #amenzi # cauciucuri #anvelope iarna

Ce trebuie sa stii cand iti cumperi cauciucuri de iarna

"Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie" este o vorba inteleapta din popor care se aplica si in cazul soferilor. Pentru ca sezonul rece sa nu ii ia prin surprindere, soferii ar trebui sa isi achizitioneze din timp cauciucurile de iarna.

Pretul anvelopelor reflecta calitatea produselor, astfel ca sunt recomandati producatorii de anvelope de traditie. Este de asemenea indicat ca acestea sa fie achizitionate de la un centru specializat, care asigura gratuit si montajul.

O alternativa mai ieftina la cauciucurile noi sunt cele resapate, adica reconditionate, care insa au performante mai scazute. Specialistii nu recomanda  cauciucurile second hand care au o calitate scazuta, sunt uzate si pot provoca accidente.

Pretul anvelopelor de iarna creste considerabil odata cu apropierea de sezonul rece, de aceea cel mai potrivit moment pentru a face astfel de achizitii ar fi in luna august sau septembrie, atunci cand preturile sunt mai mici.

Nu in ultimul rand, trebuie acordata o atentie sporita garantiei. Producatorii mai putin cunoscuti ofera cauciucuri la preturi avantajoase, insa fara garantie. In plus, conteaza foarte mult si montarea corecta, in caz contrar se vor produce vibratii la nivelul intregii masini.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea