Social

#miezul noptii #revelion #superstitii

Ce trebuie sa faci la miezul noptii de Revelion pentru a avea noroc tot anul

In ultima zi din an se trage linie, se face bilantul anului care se incheie si se fac planuri pentru anul care incepe. Toata lumea vrea ca anul care vine sa fie unul imbelsugat, mai norocos si mai bun. Pentru asta ar fi bine sa tii cont de superstitiile de Revelion. 

Cel mai bine este sa intampini Anul Nou cu zambetul pe buze, inconjurat de oameni veseli.

Ce sa faci la miezul noptii

Ai grija ce tii in mana! Daca tii bani in mana, iti va merge bine pe plan financiar tot anul, daca iti tii de mana partenera / partenerul, iti va merge bine cu dragostea tot anul, iar daca vei avea paharul in mana, vei avea un an vesel. 

Imediat ce ai intrat in noul an, este bine sa deschizi larg pentru cateva minute toate usile si ferestrele, pentru ca spiritele rele si tot ceea ce este negativ sa iasa din casa ta. 

Si nu uita de dorinta de la miezul noptii de Revelion. Se spune ca are toate sansele sa se indeplineasca. 

Vascul sa nu lipseasca din casa

Ca sa ai noroc pe toate planurile, nu trebuie sa-ti lipseasca vascul din casa.  E bine sa pui o crenguta pe masa, pentru ca in urmatorul an sa ai parte de bucurii, liniste si noroc. Iar indragostitii trebuie sa se sarute sub vasc, agatat de lustra, ca sa fie fericiti tot timpul.

Poarta ceva rosu si ceva nou 

De Revelion, traditia spune ca e bine sa porti o piesa vestimentara rosie, pentru ca aceasta culoare aduce noroc. Fie ca este vorba despre lenjerie intima, o cravata sau o batista, nu trebuie sa te prinda noul an fara ceva rosu pe tine. Si ceva nou este bine sa ai pe tine.

Prima zi din noul an

Traditia spune ca pe 1 ianuarie, prima persoana care iti intra in casa trebuie sa fie un barbat, ca sa te bucuri de protectie si noroc in anul care tocmai a inceput. Nu plange si nu te certa pentru ca asa va fi tot timpul anului. Si nu arunca gunoiul in prima zi a anului. Se spune ca cine duce gunoiul pe 1 ianuarie alunga norocul din casa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea