Social

#semineu bloc #seminee #semineu #bloc

Ce tipuri de seminee poti avea la bloc? Ai de unde alege!

Sunt din ce in ce mai multi cei care doresc sa aduca magia si frumusetea focului arzand in casele lor. Cei care vor ca dupa o zi stresanta la munca, cu alergatura si multa treaba sa se relaxeze in fata semineului. Iar acum poti face asta intr-un mod diferit, fiindca exista solutia care inlocuieste soba pe lemne sau clasicul semineu.

Stiu ca daca stau la casa pot sa am usor propriul meu semineu. Dar cum ramane cu cei care locuiesc la apartament? Ei bine, nu exista doar un raspuns, ci chiar mai multe variate pentru aceasta intrebare: semineul pe gaz, electric sau pe bioetanol. Oricare dintre acestea se potriveste apartamentului aflat la bloc, si asta datorita faptului ca nu necesita un cos de fum, iar dimensiunea este adaptata acelui spatiu. in functie de nevoia principala pentru care se doreste cumpararea unui semineu, acestea se pot folosi in egala masura atat la bloc, cat si la casa, pentru incalzire sau doar pentru decor, sau de ce nu, pentru a le imbina intr-un mod placut si util.

Tipurile de seminee potrivite celor care locuiesc la bloc sunt in primul rand estetice, dar pot sa incalzeasca si o suprafata de pana la 37 de metri patrati. Fie ca vorbim de stilul classic, rustic sau modern, ca functioneaza pe lemne, gaz, curent sau bioetanol, aceste seminee reprezinta o necesitate si in acelasi timp o placere indiferent de spatiul unde sunt asezate.

Vrei un semineu modern dar nu ai posibilitatea sa il achizitionezi din cauza spatiului pe care il ai? Specialistii PeFoc.ro au o vesta buna. semineul pe gaz poate lua aspectul unui semineu pe lemne, atat ca design, dar si ca functionalitate.

semineele pe bioetanol vin cu posibilitatea de vizualizare a flacarii reale care nu emana nici fum, nici miros si nu necesita cos de fum. Semineul pe bioetanol poate fi mobil sau fix, incastrat sus in perete ca un televizor, amplasat pe birou sau poate fi montat chiar si in gradina.

semineele electrice sunt construite din lemn masiv si au, asemeni semineelor bio, un rol cu impact deosebit in aspectul spatiilor. Ecranul cu tehnologie LCD de care dispun poate reda imagini 3D care seamana izbitor cu focul real.

Concluzionand, alegerea modelului perfect pentru locuinta ta, mai ales daca stai la bloc, nu va fi deloc dificila. Echipa de la PeFoc.ro este pregatita sa raspunda la orice intrebare, oferind consultanta gratuita, dandu-ti ocazia sa achizitionezi un semineu ieftin. PeFoc.ro iti pune la dispozitie o gama larga de accesorii semineu, focare seminee, termofocare, sobe pe lemne si cosuri de fum.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea