Social

#ger #vremea #ninsori #prognoza meteo #vreme weekend

Ce surprize ne rezerva vremea in weekend

Dupa ninsori abundente si viscol, Romania se confrunta cu un ger naprasnic, in special in zona Moldovei si in sudul tarii. Maximele au ajuns chiar si la minus 21 de grade in unele zone ale tarii.



Vineri dimineata, cele mai scazute temperaturi au fost inregistrate la Vaslui si Negresti, unde au fost minus 21 de grade Celsius, la Darabani, minus 20 de grade, la Suceava, Botosani si Cotnari, minus 19 grade, la Ramnicu Sarat, minus 17 grade, si la Miercurea Ciuc, minus 16 grade.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, sambata, temperaturile vor creste usor, insa vremea se va mentine rece, in special in centru, sud si est. Temperaturile maxime se vor incadra intre minus 7 si 6 grade.

In sud-vest, sud si estul tarii, cerul va fi noros si local va ninge. Vantul va sufla mai tare in zona montana, in sud-vest si sud. In zonele joase, pe arii restranse, va fi ceata, asociata si cu depunere de chiciura.

Sursa foto: spynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea