Social

#black friday 2017 #Vinerea Neagra #black friday

Ce-si doresc romanii de Black Friday si care sunt ofertele pe care nu trebuie sa le ratezi

Suntem pe primul loc in Europa cand vine vorba despre cumparaturi de Black Friday! Statisticile arata ca aproape jumatate dintre romani, mai exact 48%, intentioneaza sa profite de reducerile de Black Friday, in timp ce 38% vor face cumparaturi doar daca vor gasi preturi cu adevarat mai mici decat in restul anului. Doar 14% sustin ca nu sunt interesati de Black Friday pentru ca magazinele romanesti nu au oferte pe placul lor.

Ce cauta romanii de Black Friday

Cele mai cautate produse de Black Friday Romania raman telefoanele, laptopurile, televizoarele si electrocasnicele, 45% dintre respondenti spunand ca intentioneaza sa isi achizitioneze cel putin un produs din aceasta categorie. Un procent de 29% prefera produse de ingrijire personala si de fashion, iar restul de 26% planuiesc sa isi cumpere componente pentru calculator, jocuri sau console, jucarii si articole de bebelusi, arata studiul Cel.ro, care a inclus 1.000 de subiecti, dintre care 54% au fost femei, iar 46% barbati.

Reduceri la reduceri

Comportamentul barbatilor vs al femeilor de Black Friday este confirmat si de managerul site-ului de reduceri Teamdeals.ro, Radu Banzea. “In timp ce barbatii cumpara gadgeturi sau accesorii pentru masina, femeile cauta, de regula, produse cu specific sezonier, dar si jucarii. In topul produselor cumparate de barbati de Black Friday se gasesc smartwatch, GPS, camere auto. Pe de alta parte, femeile aleg brazi, instalatii pentru Craciun, lenjerii de pat cu specific, aparat de facut sarmale."

Interesul romanilor fata de Black Friday Romania este sustinut si de ofertele numeroase, dar si de reducerile generoase.

City break-uri, de pana la 100 de euro

Black Friday 2017 este motiv de bucurie si pentru pasionatii de calatorii. De exemplu, un City Break la  Roma 3 nopti costa 99 euro/persoana! Prin Early Bookinfg, vacantele au reducere de 40%.

EduClass.ro – cu reduceri pana la 70%

Pe EduClass.ro, de exemplu, jocurile si jucariile creativ-educative (puzzle-uri, jocuri de construit, jocuri de rol, jocuri de creativitate, costume) au reduceri de pana la 70%. Gama de jucarii de exterior va beneficia de reduceri impotante, din aceasta categorie facand parte: casute de joaca pentru copii, balansoare si vehicule pentru copii.

Pentru produsele de puericultura vor fi reduceri pana la 25%, la fel si gama de accesorii pentru alaptare: tampoane de san, pungi de colectare a laptelui, genti termoizolante pentru pastrarea laptelui, biberoane si tetine. 

Lenjerie intima, cu 60% reducere

De Black Friday, pe SevenSins.ro (lenjerie intima si costume de baie) vor fi reduceri pana la 60% la seturi de lenjerie, costume de baie, pijamale, corsete si alte piese de lenjerie intima.

Produse naturiste, mai ieftine cu 90%

Pentru Vegis.ro (magazin produse naturiste), Black Friday 2017 va fi cel mai mare Black Friday de pana acum, cu reduceri de pana la 90%. Vor fi incluse in oferta produse din top cele mai vandute, precum mierea de Manuka, uleiul de cocos, produsele apicole si remedii precum Antioxivita, Citromicina, sau produse apicole dedicate imunitatii copiilor. 

Produse care vor beneficia de oferta: produse bio (pana la 90% discount), produse apicole (pana la 40% discount), cosmetice (pana la 50% discount), alimente (pana la 50% discount): batoane proteice, gemuri si dulceturi, fructe uscate, nuci, alune, condimente și multe altele. In plus, chiar si pachetele 1+1 vor avea reduceri între 15% - 90%. 

Reduceri pana la 90% la carti

Peste 90% din produsele de pe libris.ro (carti, carti in engleza, muzica, jocuri, cadouri) vor intra in campania de Black Friday.

Libris.ro a pregatit stocuri special achizitionate pentru Black Friday, peste 80.000 de produse vor avea reduceri de pana la 90%.

Pentru ziua de Black Friday sunt estimate peste 10.000 de comenzi, respectiv peste 50.000 de carti vandute.

“Este o bucurie sa vedem ca din ce in ce mai multi romani se indreapta nu doar catre achizitia de haine sau electronice, clasicele Black Friday, ci acorda o importanta crescuta si achizitiei de carte, semn ca lectura este o parte importanta pentru ei. Multi isi "refac stocurile" de carti pe care intentioneaza sa le citeasca sau sa le daruiasca si profita de reducerile mari pe care le propunem in contextul Black Friday”, ne-a declarat Laura Teposu, director Dezvoltare si Fondator Libris.ro.

Noutatile anului 2017 de Black Friday 

 In acest an, de Black Friday, e-MAG include bilete de avion oferite de Tarom, bilete la concerte si servicii medicale, antichitati, autoturisme si aur, pe langa electrocasnice, smartphone-uri si televizoare, dupa cum a declarat luni, Iulian Stanciu, directorul general al eMAG.

e-MAG aduce la Black Friday 2017 peste 2 milioane de produse. Reducerea medie este 34%, iar promotiile pot merge pana la 80%.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea