Social

#armenia #romania #pariuri #meci

Ce sanse are Romania in meciul cu Armenia, conform cotelor de pariuri

Nivelul cotelor de la casele de pariuri este in general un bun indicator pentru sansele de castig al unei echipe intr-un meci de fotbal. Desigur, surpriza poate aparea oricand, insa cotele tin cont de probabilitati si merita analizate cu atentie. In cazul meciului Armenia - Romania, programat la Erevan in seara zilei de sambata, 8 octombrie, echipa antrenata de Christoph Daum pare sa fie favorita, cu o cota de 2,10 pentru victorie, la agentia de pariuri online Unibet. De cealalta parte, cota pentru meci castigat de gazde este 3,60, in timp ce un scor egal are cota 3,20.

 

Cotele tin cu siguranta cont si de contextul recent: Romania a terminat 1-1 cu Muntenegru in meciul precedent, fiind aproape de o victorie, in timp ce Armenia a fost invinsa de Danemarca si este singura echipa cu 0 puncte in grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal programat in Rusia in 2018.

Lupta va fi cel mai probabil stransa, caci cele mai multe echipe din grupa "au sanse" cel putin la locul 2, care poate sa ofere sansa jocului in play-off, pentru calificarea la turneul final. Dupa 20 de ani de pauza de la astfel de competitii, Romania spera la calificare si ravneste chiar la locul 1, la care cel mai probabil Danemarca (lider actual in grupa) nu va accepta sa renunte prea usor.

Romanii pot paria online inclusiv pe echipa care va castiga grupa E in aceasta campanie de calificare la CM 2018. In prezent, Danemarca si Polonia sunt cotate cu cele mai mari sanse. In cazul unui pariu castigator, un jucator ar primi de 2,7 ori suma pariata pe una dintre aceste reprezentantive nationale.

Cota Romaniei pentru locul 1 in grupa este 5,00, iar cota pentru clasarea pe oricare dintre primele doua locuri este 2,10 - acesta se poate spune ca este de altfel obiectivul asumat al selectionerului. Sanse nesemnificative de a castiga grupa E par sa aiba Armenia (cota 67,00) si Kazahstan (cota 201,00). Cu siguranta, toate aceste cote se vor modifica in functie de rezultatele meciurilor din fiecare etapa, asadar cei inspirati pot profita de moment si pot plasa inca de acum pariuri pe castigatoare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea