Social

#omenire #disparitie omenire #disparitie ecosistem

Ce s-ar intampla daca omenirea ar disparea brusc. Detalii incredibile

Poate ca te-ai intrebat ce s-ar intampla daca omenirea ar disparea brusc. Cu ajutorul cercetatorilor, realizatorii documentarelor Earth Unplugged, publicate pe YouTube, au oferit un raspuns interesant: ecosistemul va fi modificat, iar structurile create de om vor fi treptat distruse.

Astfel, la scurt timp dupa ce oamenii vor disparea de pe Terra, natura va incepe sa-si recapete suprematia asupra planetei. Peisajul va fi similar celor din filmele cu subiecte post-apocaliptice, unde natura ia treptat locul oraselor, arata huffingtonpost.com. Vor lipsi totusi monstrii si creaturile zombie.

Gandacii vor muri la scurt timp dupa disparitia oamenilor, intrucat nu vor mai beneficia de cladiri incalzite pe timpul iernii. De asemenea, sobolanii vor muri fie de foame, fie vor cadea prada a pasarilor rapitoare ce se vor instala in cladirile abandonate. Animalele domestice vor evolua diferit in lipsa omului decat ar face-o daca ar ramane in grija acestuia.

Caii, in schimb, vor urma o "evolutie in sens invers" si dupa un timp vor ajunge din nou sa se salbaticeasca si sa semene cu stramosii lor.

Sursa foto: maxisciences.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea