Social

#emigrant #romani Marea Britanie #emigrare Marea Britanie # Victor Spirescu

Ce s-a intamplat cu romanul care a speriat Marea Britanie. Marturii uimitoare!

Victor Spirescu, romanul care a speriat Marea Britanie cand s-au deschis granitele pentru toti emigrantii, se afla inca printre britanici, insa nu duce o viata prea buna.

Povestea lui Victor Spirescu, cel care pasea pe aeroportul londonez la 1 ianuarie, odata cu deschidere pietii muncii, a facut inconjurul Europei speriate inca de invazia romanilor. Victor, asteptat la aeroport de oficialitatile britanice, a avut minutele sale de faima, insa a descoperit pe propria piele ca viata in strainatate nu e usoara. Astfel, desi declarase ca a plecat la Londra pentru a strange bani si a deschide o afacere in Romania, el a descoperit ca viata in capitala britanica este prea scumpa pentru a reusi acest lucru, scrie ziarul britanic "The Daily Mail", in editia electronica. 

"Cred ca romanii au de munca in Anglia pentru ca englezii sunt acasa si traiesc din ajutoarele sociale. As vrea sa plec acasa, insa nu am strans suficienti bani. Platesc prea multe taxe, totul este scump, chiria este foarte mare in Londra", a marturisit romanul dezamagit. 

Victor lucreaza pe un santier de constructii, dupa ce, initial, a avut un loc de munca la o spalatorie auto, de unde insa a demisionat dupa o zi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea