Social

# persoana nevaccinate #raed arafat #restrictii

Ce restrictii ar putea fi impuse pentru persoanele nevaccinate. Raed Arafat a dezvaluit ce masuri se iau in calcul

Autoritatile iau in calcul introducerea unor restrictii pentru persoanele nevaccinate. Seful DSU, Raed Arafat, a facut primele declaratii in acest sens si a dezvaluit ce masuri se iau in calcul in contextul in care numarul infectarilor cu noua tulpina Delta sunt in crestere in Romania.

 

Dupa declaratia vicepremierului despre interdictia de a intra in malluri a persoanelor nevaccinate in weekend, Raed Arafat confirma ca Guvernul ia in calcul aceasta masura. Intrebat care e argumentul stiintific din spatele masurii, seful DSU, Raed Arafat a facut o declaratie controversata.

”Argumentul e foarte simplu: supraaglomerarea zonelor respective. Dar acum daca va fi acest lucru sau nu... ati auzit pe domnul prim-ministru ce a zis.

Asteapta sa vina propunerile, sa vina discutiile si sa vedem care sunt deciziile finale.

Dar acolo unde s-a aplicat aceasta regula, pentru ca ea s-a aplicat in alte zone din lume, a fost argumentul ca in weekend anumite zone sunt mai aglomerate”, a declarat Raed Arafat, seful DSU.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea