Social

#posta progrma #banci program #program 23 ianuarie #program 24 ianuarie

Ce program au bancile si Posta pe 23 si 24 ianaurie

Marti, 24 ianuarie, agentiile bancare din Romania vor fi inchise, cu exceptia anumitor sucursale situate in centrele comerciale!

In ziua de 24 ianuarie, unitatile postale vor fi inchise. In schimb, in ziua de 23 ianuarie, acestea vor functiona normal.

Unitatile bancare BCR, BRD si Raiffeisen vor fi inchise in 24 ianuarie, cu exceptia unitatilor din centrele comerciale. in ziua de 23 ianuarie, programul acestora va fi unul normal.

”Ziua de 24 ianuarie este zi nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank, cu exceptia agentiilor din mall-uri, hypermarket-uri si reteaua Selgros”, se arata intr-un comunicat al bancii.

Angajatii din sectorul bugetar vor avea 4 zile libere cu ocazia sarbatoririi Micii Uniri, Guvernul declarand zi libera si in 23 ianuarie, facand legatura intre week-end-ul 21-22 ianuarie si 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Romane.

Potrivit hotararii adoptate miercuri de Guvern, ziua de 23 ianuarie va fi recuperata, in regim de program normal, sambata, 28 ianuarie 2017, sau prin prelungirea corespunzatoare a timpului de lucru pana pe 31 ianuarie 2017.

De asemenea, pentru functionarea justitiei ca serviciu public, dispozitiile hotararii nu se aplica magistratilor si altor categorii din cadrul instantelor judecatoresti implicate in solutionarea proceselor cu termen in data de 23 ianuarie si nici participantilor in aceste procese.

In ceea ce priveste activitatea derulata prin Trezoreria statului, s-au stabilit datele in care unitatile trezoreriei statului inregistreaza in contabilitate operatiunile de incasari aferente zilelor de 20 ianuarie si respectiv 23 ianuarie 2017, datele la care vor fi intocmite retururile la incasare, precum si categoriile de operatiuni de plati prin virament care vor fi efectuate in ziua de 23 ianuarie 2017 de catre Ministerul Finantelor Publice.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea