Social

#stilago.ro #reduceri # reduceri vara

Ce produse poti cumpara la reducere la final de vara

A inceput sezonul reducerilor si odata cu el goana dupa produse de calitate la preturi cat mai mici. Si clubul de shopping exclusivist Stilago a pregatit clientilor sai o serie de oferte tentante.

Reducerile la brandul de imbracaminte MyMo pot ajunge chiar si la 75%. De exemplu, o bluza de dama o poti gasi la 42 de lei, in conditiile in care pretul intreg este de 141 de lei.

Reduceri consistente intalnim si la ochelarii de soare Gucci, CK si Oakley. Daca in mod normal o pereche de ochelari de soare Diesel unisex ar costa 711 lei, in urma reducerii aplicate de Stilago ii poti achizitiona la un pret mult mai avantajos: 249 de lei.

Si produsele Esprit au preturi incredibile. Un inel argintiu pentru femei poate fi cumparat cu 94 de lei, mai ieftin cu 141 de lei decat ar fi costat in mod normal.

Vrei sa-i faci un cadou special iubitei/sotiei tale? Poti consulta pe Stilago.ro si oferta de ceasuri cu diamante Christina London. La un pret mic poti face un cadou frumos persoanei celei mai importante din viata ta. De exemplu, un ceas de dama, model argintiu echipat cu o curea maro, il poti cumpara cu 604 lei. In afara perioadei de reduceri un asemenea ceas costa 1342 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea