Social

Ce preferi: aventura la cabana sau confortul pensiunii?

Preturile sunt apropiate si pornesc de la 80 -90 de lei pe noapte pentru o camera. 

Planuiesti o vacanta scurta sau un weekend prelungit pentru a iesi putin din stresul cotidian? Specialistii iti recomanda cateva zile de relaxare - sau distractie, de ce nu - la munte, in mijlocul naturii. Cele mai accesibile sunt, in prezent, ofertele pensiunilor, care vor fi strans concurate de cabanele vanatoresti, lansate de Romsilva in circuitul turistic de la 1 Mai.  

In ansamblu , cele doua oferte se aseamana foarte mult din punct de vedere al pretului mediu de cazare, care este de 80-100 de lei pe noapte pentru o camera. In schimb, difera conditiile. In timp ce cabanele sunt mai izolate, oferind un cadru deosebit de romantic, dar si mai salbatic , pensiunile sunt situate si in localitati si ofera un confort sporit.

 

(continuarea in Evenimentul Zilei)

 

 

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea