Social

#vacante # stabilitate financiara #venituri romani #preferinte romani #familii romani

Ce prefera romanii: banii sau familia?

Pentru romani, familia este cel mai important lucru din viata lor. Trei din patru romani prefera sa petreaca mai mult timp cu familia decat sa obtina niste venituri substantiale, arata un studiu recent realizat de compania Reveal Marketing Research.


Astfel ca, potrivit cercetarii, in ciuda crizei economice, romanii sunt foarte atasati emotional de familie si cauta sa conserve cat mai bine valorile acesteia decat sa castige bani.

De asemenea, 48% din respondentii acestui studiu au declarat ca "indiferent de efectele crizei economice, nu renunta la vacantele petrecute impreuna cu familia".

La fel de importante pentru romani, dupa familie, sunt si shoppingul, brandurile de haine sau iesirile in oras.

In ceea ce priveste stabilitatea financiara, aceasta este un factor de interes in special pentru persoanele tinere, cu varste cuprinse intre 25 si 34 de ani, care si-ar sacrifica un loc de munca stabil pentru un altul, mult mai bine platit, in orice moment, mai arata studiul.

Sursa foto: anonymousproductionassistant.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea